Zwanger

 

Een zwangerschap is natuurlijk erg bijzonder, en een mooi moment om vast te leggen.

 

De beste periode om mooie foto`s van de zwangerschap te maken is rond de 32e  a 36e week.

Je zwangere buik is dan mooi rond en je voelt je goed. Zorg dat je goed uitgerust bent voor de sessie om er optimaal van te genieten en de mooiste resultaten te krijgen.

 

De shoot vind bij mij thuis plaats, de woonkamer wordt omgebouwd tot een studio, maar natuurlijk is het ook mogelijk om dit op een prachtige buiten locatie te doen. Ik neem de tijd voor een fotoshoot, er is geen haast bij. Daardoor is er voldoende tijd om tussendoor te wisselen van kleding of om even bij te komen met een drankje.

 

De kleding voor de studio:

Neem het liefst wit en zwart ondergoed mee. Een mooie bh van kant bijvoorbeeld, het liefst een lichte kleur, beige of wit en zwart. Spijkerbroek, maar geen positie spijkerbroek. Een mooie blouse of vest kan natuurlijk ook. Zelf heb ik enkele zwangerschap jurken van kant.

Ik raad wel aan om een paar uur van te voren, geen strakke kleren te dragen zodat er geen striemen op de buik ontstaan.

 

Bij het boeken van de shoot kunnen we overleggen welke stijl jullie zoeken, kleding keuze, Ook hoor ik dan graag of gewenst is dat de papa en/of eventueel andere kinderen mee op de foto zullen gaan.

 

 

Kosten:

€ 85,00 voor de shoot, inclusief 10 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie. Max 3 personen, waarvan 1 zwanger.

 

Let op: alle prijzen zijn excl. reiskosten a € 0,25 p/km. Bij fotoshoots binnen 20km afstand vanaf postcode 7871pc worden geen reiskosten berekend. Extra foto’s zijn achteraf na te bestellen.

 

 

 

Graag plaats ik per shoot een paar foto's online op mijn website en/of facebook of bepaalde foto's worden gebruikt voor reclame doeleinden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan graag vooraf aan de shoot even melden!