Newborn ben ik helaas mee gestopt!!

 

De eerste dagen van je kleintje zijn onbetaalbaar magisch. En misschien is een fotoshoot niet het eerste waar je aan denkt in die dagen, maar het is wel een hele mooie manier om de allereerste momenten van je baby vast te leggen.

 

Als het kan komen jullie een paar dagen na de geboorte bij mij in de studio langs, liefst op de 8e tot 14e dag. Je kindje slaapt dan nog veel en is heel flexibel. Het kan nog heel veel bijzondere houdingen aannemen. En omdat jullie kindje slaapt heeft het geen last van het fotograferen. 

Soms kunnen de foto’s achter elkaar geschoten worden, maar soms heeft het kindje wat meer tijd nodig. Soms moet het tussendoor gevoed worden, of even getroost. Daar moeten we wel de tijd voor kunnen nemen. Ik werk niet met een vaste tijd, ik neem de tijd.

 

Bij een fotoshoot bespreken we vooraf, het liefste voor de bevalling, wat de verwachtingen zijn van de newborn shoot en de foto’s qua stijl. Ik heb allerlei kussens, manden, dekentjes, mutsjes en tal van andere props die we kunnen gebruiken bij de fotoshoot. Zodra ik op de hoogte ben van jouw wensen, kan ik me gaan voorbereiden.

 

Om een newbornshoot goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat er rust in de studio is en er zo min mogelijk mensen aanwezig zijn bij de shoot. Ik adviseer dan ook alleen de ouders bij de shoot aanwezig te laten zijn en voor eventuele broertjes of zusjes een oppas te regelen zodat er genoeg tijd en rust is om uw baby te kunnen fotograferen.

 

Kosten:

€ 95,00 voor de shoot, inclusief 7 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie.

 

 

 

Extra foto’s zijn achteraf na te bestellen.

 

Graag plaats ik per shoot een paar foto's online op mijn website en/of facebook of bepaalde foto's worden gebruikt voor reclame doeleinden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan graag vooraf aan de shoot even melden!