Fotografie voor kinderen.

 

Het plezier van kinderen vind ik geweldig. Ze zijn lekker zichzelf! Ik vind het daarom ook belangrijk om ‘echte’ foto’s te maken, waarin het karakter en de eigenheid van kinderen vastgelegd wordt. Kinderen worden snel groot, in mooie foto’s kun je voor altijd vastleggen hoe je kind op dat moment is. 

 

De shoot vind bij mij thuis plaats, de woonkamer wordt omgebouwd tot een studio, maar natuurlijk is het ook mogelijk om dit op een prachtige buiten locatie te doen. Ik neem de tijd voor een fotoshoot, er is geen haast bij. Daardoor is er voldoende tijd om tussendoor te wisselen van kleding of om even bij te komen met een drankje.

 

Kosten:

€ 85,00 voor de shoot, inclusief 10 digitale bestanden naar keuze in hoge resolutie op usb.

 

Let op: alle prijzen zijn excl. reiskosten a € 0,25 p/km. Bij fotoshoots binnen 20km afstand vanaf postcode 7871pc worden geen reiskosten berekend. Extra foto’s zijn achteraf na te bestellen.

 

 

 

Graag plaats ik per shoot een paar foto's online op mijn website en/of facebook of bepaalde foto's worden gebruikt voor reclame doeleinden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan graag vooraf aan de shoot even melden!